Klik dpt duit


klik je banner 2 pastu create an account.. bkn byr ape2 pun... klau xdpt pun xde rugi pun... betul x...

Friday, July 15, 2011

Sekali Lagi (2011) PPVRip

Sekali Lagi (2011) PPVRip AVI,MKV & RMVB Mediafire

Synopsis
Arman (Shaheizy Sam) merupakan seorang pesakit yang percaya dirinya menghidapi penyakit autisme. Dia dijaga oleh ibu (Kartina Aziz) dan ayah saudaranya (Alex Yanz) selepas pembedahan. Dia dijodohkan dengan (Shasha Zurazie) atas pilihan ibunya. Satu hari, Arman diperas ugut dan kehadiran Amy (Mia Sara Nasuha) menyelamatkan Arman. Sejak hari itu, mereka berkawan baik sehinggalah hal persahabatan mereka diketahui ibu Amy, Shiela (Lisa Surihani). Shiela berang dan melarang Amy berjumpa Arman. Mengapakah Shiela berbuat begitu?
 

Use hjsplit to join file

Karak (2011) DVDRip

Karak (2011) DVDRip AVI,MKV & RMVB Mediafire

Synopsis
Empat orang pelajar kolej yang sedang dalam perjalanan pulang ke Kuantan setelah menghabiskan masa malam mereka di Kuala Lumpur. Semasa perjalanan pulang, mereka terperangkap di dalam kesesakan jalaraya di sepanjang lebuhraya Karak.

Mereka perlu pulang segera kerana perlu menghadiri kuliah pada keesokan paginya, lantas memilih untuk menggunakan sebatang jalan lama tanpa mengetahui jalan yang mereka pilih akan merubah hidup mereka dengan pelbagai kisah yang menyeramkan.Use hjsplit to join fileThursday, July 14, 2011

Juvana (2011) ***CERITA YANG PALING MINAT SEKARANG*** update every week

Juvana : Aku Tidak Akan Terperangkap Selamanya (2011) SDTV TV3 MKV Mediafire

Sinopsis
JUVANA, sebuah drama bersiri yang akan mengupas sisi hidup pesalah-pesalah juvana. Selain menyelami dunia dan perasaan hati pesalah juvana, JUVANA juga mahu mendidik para penonton supaya mengambil iktibar daripada paparan kisah kehidupan watak-watak siri drama tersebut.

Kisah bermula apabila Daim bin Yahya (Zahiril Adzim), seorang remaja 17 tahun yang pendiam dituduh membunuh ibunya dan teman lelaki ibunya. Tidak upaya untuk membela diri dan membuktikan kenaifannya, Mahkamah menjatuhkan hukuman agar dia dihantar ke Sekolah Pemulihan Akhlak Wira Bakti (sebuah sekolah NGO) sehingga dia cukup umur untuk dibicarakan.

Bermulalah episod ngeri Daim yang menjadi mangsa buli oleh sekumpulan pelajar diketuai oleh Botak (Johan Ariff). Encik Raja (Bront Palarae), warden yang tiada belas kasihan hanya membiarkan kejadian tesebut terus berlaku. Pengawal sekolah, Tony (Hariry) yang menggunakan kekerasan untuk menyelesaikan masalah hanya memburukkan keadaan Daim. Cikgu Ariffin ( Beto Khusairy) dan Cikgu Azmee (Irfan Roslan) juga mengambil langkah atas pagar dan enggan masuk campur dalam kes pergaduhan pelajar.

Daim hanya mempunyai harapan semula apabila Cikgu Zakiah (Izreen Azminda), seorang tokoh guru bimbingan dan kaunseling menerima tawaran untuk mengajar di Sekolah Wirabakti. Cikgu Zakiah teruja dengan tawaran tersebut dan bercita-cita untuk membimbing pelajar-pelajar di sekolah juvana. Namun begitu,, tugasnya tidak mudah dilaksanakan kerana pelajar-pelajar di sana samseng belaka dan tidak mahu belajar. Warden Raja tidak suka dengan kehadiran Cikgu Zakiah kerana dia memerlukan lebih ramai pengawal dan bukannya guru. Bagi Warden Raja, Sekolah Wirabakti hanyalah sebuah penjara untuk pesalah-pesalah juvana dan cuma kekerasan yang dapat mengawal budak-budak tersebut.

Di bawah bimbingan Cikgu Zakiah, Daim mula mendapatkan keyakinan diri apabila dia menyertai kelab pendebatan. Daim sudah berani melawan balik Botak dengan cara psikologi untuk meleraikan pergaduhan dan mula mendapat sokongan daripada pelajar-pelajar lain. Namun, apa yang Daim dan Cikgu Zakiah tidak tahu ialah isi hati Warden Raja yang dilihat seakan setuju dengan perubahan positif yang berlaku dalam sekolah tersebut. Daim dan Cikgu Zakiah sedang berdepan dengan ancaman nyawa daripada pihak yang tidak menyenangi tindakan mereka. Apakah yang akan berlaku seterusnya?

Genre
Drama | Thriller | Action

Pelakon
Bront Palarea, Zahiril Adzim, Izreen Azminda, Irfan Roslan, Beto Khusairy, Kuswadinata dan Hariry.akan di update setiap minggu...

Malaysia vs Arsenal Friendly 13.07.2011 Full Match (2011) SDTV MKV Mediafire

Malaysia vs Arsenal Friendly Friendly 13 Jul (2011) Full Match | Commentary: English | Pre Season Friendly | Genre: Sports | Size: 454MB | Quality: SDTV | Link : Mediafire

Use hjsplit to join file

Wednesday, July 13, 2011

Khurafat The Series (2011) SDTVRip Astro Ria AVI & MKV Mediafire [ Episod 1 ]**update every week**

Khurafat The Series (2011) SDTVRip Astro Ria AVI & MKV Mediafire [ Episod 1 ]

Sinopsis
Drama bersiri seram terbitan Skop Production ini akan bersiaran sebanyak 13 episod. Mengisahkan Mastura dan Johan yang mengikat perjanjian sehidup semati dengan melakukan satu ritual menjamu darah mereka pada sebuah busut untuk mengikat perjanjian untuk sehidup semati. Sebagai balasan, hati mereka akan tertutup untuk jatuh cinta dengan orang lain. Malangnya, belum sempat Johan melamarnya, Mastura terlibat dalam sebuah kemalangan yang menyebabkannya koma. Kemudian Johan mula merasakan perubahan pada dirinya. Dia perlahan-lahan mula dapat lihat makhluk-makhluk dari alam lain seperti jin dan roh.

Genre
Horror

Pelakon
Zahiril Adzim, Nora Danish, Dynaz Mokhtar, Amar Bahrin, Puteri Mardiana, Taib Mahmood

screenshot
 


episod 1

Use hjsplit to join file

Tuesday, July 12, 2011

Animals United (2011)


Animals United (2011)

A group of animals waiting for the annual flood they rely on for food and water discover that the humans, who have been destroying their habitats have built a dam for a leisure resort. The animals endeavor to save the delta and send a message to the humans not to interfere with nature.
 
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Password: urgrove.com

The Witches of Oz (2011) R5 350MB

MOVIE INFO:
http://www.imdb.com/title/tt1592287/
[FORMAT]:…………………..[ Matroska
[GENRE]:……………………[ Action | Comedy | Fantasy
[FILE SIZE]:………………..[ 350 MB
[NO OF CDs]:………………..[ 1
[RESOLUTION]:……………….[ 720×576
[LANGUAGE ]:………………..[ English
[SUBTITLES]:………………..[ none
[RELEASE RUNTIME]:…………..[ 1h 25mn
[SOURCE]:…………………..[ The Witches Of Oz 2011 R5 XViD-LAZi
[iMDB RATING]:………………[ N/A
Use hjsplit to join file

Dia Bukan Ibuku (2011) SDTVRip TV3 MKV Mediafire


Dia Bukan Ibuku (2011) SDTVRip TV3 MKV Mediafire

Sinopsis
Mengisahkan seorang anak yang salah faham akan kematian Ibunya dimana beliau menyangkakan bahawa ibu tirinya yang membunuh ibunya. Dendam itu dibawa sehingga beliau dewasa. Namun akhirnya dengan kuasa Allah. Dalam usaha beliau meracuni ibu tirinya beliau termakan sendiri racun tersebut sehingga membawa maut.

screenshot..

Sunday, July 10, 2011

Nur Kasih The Movie (2011) PPVRip AVI MediafireNur Kasih The Movie (2011) PPVRip AVI,MKV & RMVB Mediafire

Synopsis
Nur Kasih The Movie adalah sebuah cerita bagaimana sebuah keluarga menghadapi setiap ujian daripada Tuhan. Kematian isteri Aidil telah memberikan kesan yang mendalam terutama kepada Aidil sendiri. Dia ditemani oleh dua orang anaknya iaitu Illyas dan Mariam. Adik kepada Aidil yang bernama Adam dan juga isterinya Nur Amina turut membantu untuk memberi semangat kepada Aidil.